GDPR

Ale Karate och GDPR

Den 25 maj 2018  ersätts den svenska personuppgiftslagen PUL med GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR är en ny EU-förordning som i många delar liknar PUL men där kraven på hur personuppgifter får behandlas skärps. Detta ger positiva effekter på den personliga integriteten och förändrar hur vi som förening samlar in och behandlar våra medlemmars personuppgifter.

Det är viktigt för oss i Ale Karate att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss.

I samband med införandet av GDPR har Riksidrottsförbundet (RF) tagit fram en uppförandekod för idrotten. Målet är att skapa en enhetlig behandling av personuppgifter inom idrottsrörelsen och att förenkla den specifika information som förbund och föreningar inom idrottsrörelsen måste känna till. En viktig grundregel är att vi inom idrottsrörelsen aldrig kan äga våra medlemmars personuppgifter – vi lånar dem.

Vårt mål i Ale Karate är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som medlem i föreningen. Som en del av detta arbete behöver vi dina personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.

Godkännande - Foto

Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Ale Karate´s officiella hemsida och sociala medier. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail This is a mailto link

GDPR

GDPR är den nya dataskyddslagen för personuppgifter som träder i kraft 25:e maj 2018. I användarvillkoren som du kan läsa nedan ser du hur Ale Karate hanterar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Uppdaterad: 08 OKT 2019 18:57 Skribent: Ale Karate

Idrottsrehab Ullevi